Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

1ο Drift και Time Attack από τον Α.Ο.Θ.


Σε άγνωστα μονοπάτια «περπάτησε» ο Α.Ο.Θ., διοργανώνοντας την Κυριακή 13 Μαΐου μια φιλική συνεύρεση Drift Show και Time Attack στην πίστα Kart House στο 2ο χλ. Λαγκαδά – Κολχικού. Αν και οι συμμετοχές δεν ήταν οι αναμενόμενες, τελικά η όλη διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία καθώς θεατές και αγωνιζόμενοι το διασκέδασαν και έφυγαν ικανοποιημένοι.
Δύο σκέλη χρονομετρημένα Time Attack με επτά συμμετοχές και το Drift Show με δέκα συμμετοχές, έδωσαν το στίγμα στην πρώτη αυτή προσέγγιση του Α.Ο.Θ. στην άλλη πτυχή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Σε ότι αφορά τα χρονομετρημένα ή έλλειψη συμμετοχών είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει ανταγωνισμός ανά κατηγορία. Δείτε τα τελικά αποτελέσματα εδώ.
Στο Drift τα πράγματα ήταν διαφορετικά καθώς από μόνο του το άθλημα ενδείκνυται για ανταγωνιστική οδήγηση καθώς μετά τα περάσματα κατά μόνα αρχίζουν οι «μάχες» ανά δυάδες.


Στα μονά περάσματα η κατάταξη ήταν:
1. Τσιλιμπόνης Γιώργος
2. Καμζέλης Χαράλαμπος
3. Φουντούκης Ιωάννης
4. Παπαδόπουλος Μάκης
5. Αντωνιάδης Νίκος
6. Ζήκος Λάζαρος
7. Σαλωνίδης Γιώργος
8. Δημόπουλος Θωμάς
9. Αμοιρίδης Γιώργος
10. Καλυβίδης Δημήτρης

Με το γνωστό σύστημα των ζευγαριών, άρχισαν να κρίνονται οι προκριθέντες για τους ημιτελικούς. Εκεί η μάχη ήταν απίθανη, καθώς κανείς δεν χαρίστηκε σε κανέναν και στις δυο βαθμολογούμενες στροφές τα κομμάτια ελαστικού το απεδείκνυε περίτρανα. Κυρίαρχοι των ημιτελικών. Νικητές και πλέον δίδυμα του μεγάλου και μικρού τελικού αναδείχθηκαν οι Ο Καμζέλης, Τσιλιμπόνης, Φουντούκης και Παπαδόπουλος.

Στην μάχη του μικρού τελικού την τρίτη θέση πήρε ο Τσιλιμπόνης και την τέταρτη ο Παπαδόπουλος. Όσο για τον μεγάλο τελικό αυτός χάρισε μοναδικές στιγμές στους θεατές ενώ ταυτόχρονα ο καιρός με τις ψιχάλες που έπεφταν έδινε μια ακόμα νότα σασπένς στην μάχη. Άξιος νικητής ο Καμζέλης με τη νίκη του να κρίνεται με μόλις δύο εκατοστά διαφορά στην βαμολογία από τον δεύτερο Φουντούκη που πραγματοποίησε την πιο σταθερή εμφάνιση από όλους.
Άριστοι στα καθήκοντά τους οι τρεις κριτές , Τάσος Χάρκας, Νίκος Κουρούπης και Μωρίς Ραφαήλ, κέρδισαν την αποδοχή και το χειροκρότημα από τους οδηγούς και τους Θεατές του αγώνα.

Μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο . . .

Χορηγοί του αγώνα :
Στάθης – Καραβασίλης Υγραεριοκίνηση Χρυσαυγή , Λαγκαδάς
Τζιταμίδης Κώστας Ανταλλακτικά Λαγκαδάς
ΚΤΕΟ AUTO CONTROL Εύοσμος
ACS COURIER Σπανού Κωνσταντίνα, Λαγκαδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου